Bazeni SC "SCORE"

U sastavu SC SCORE nalazi se otvoreni bazen dimenzije 20mx40m, dubine 170cm i u njemu manji bazen za najmladje 10mx20m, dubine 1 m.

Oko bazena se nalazi preko 1000 ležaljki, veliki broj baldahina za četiri osobe kao i VIP baldahini sa djakuzijem za dve osobe (za koje će biti obavezna rezervacija).

Pored samog bazena nalazi se otvoreni šank gde imamo veliki izbog alkoholnih I bezalkoholnih pića i koktela. Za ljubitelje dobre hrane imaćemo raznovrsnu ponudu jela iz naše kuhinje u kojoj možete uživati u otvorenoj bašti restorana, koja ima pogled na bazen sa ukupno 300 sedećih mesta. Ta ista naša basta nudi mogućnost organizovanja svih vrsta svečanosti po vašoj želji.

Za naše goste smo pripremili i veliki izbor jela sa Fast Food-a, sladoleda kao i neizbežne palačinke.

Pored samog bazena se nalazi i terasa sa koje se prostire pogled na bazen kao i na naš ceo komleks.

Još nešto: u blizini bazena smo osmislii i kutak za najlmlađe, i to nije sve.

Sam SC SCORE vam nudi raznovrsnu ponudu tako da kod nas možete organizovati nezaboravan dan i provesti prelepe trenutke u našem bazenu, kafiću, restoranu, teretani, welnes centru, a možete se odmoriti i prenoćiti u našim apartmanima.

IzdvajamoUkoliko imate pitanje u vezi ponude, rezervacije ili usluga možete nas kontaktirati putem email adrese ili preko kontakt telefona.