Teren za fudbal

Novootvoreni Sportski centar SCORE se nalazi u Krnjači u Ul. Grge Andrijanovića, IV deo. Mi ne spadamo u grupu ‘’Balona za fudbal’’ već je ovde reč o zidanom sportskom objektu, sa svim pripadajućim sadržajima.

Teren je obložen travom poslednje generacije, bez granulata i peska, koja sprečava proklizavanje i ne ostavja tragove na odeći.

Teren za fudbal je dimenzije 32×16. Mreža oko kompletnog terena, martinele a uz to naravno i semafor za rezultat sa tasterom na golovima.

Temperatura na terenu je 20 C kako leti tako i zimi. U celom objektu je kako centralna ventilacija tako i podno grejanje. Posedujemo i savremeno opremljene svlačionice sa tuševima i dečije svlačionice za školu fudbala.

Obezbedjene su lopte, markeri i ostali rekviziti za svaku ekipu. Obezbedjen je i besplatan parking za svakog gosta.

Teren je pokriven kamerama tako da vam pružamo mogućnost da svoje prijatelje ili svoju decu gledate sa monitora naših televizora iz kafića. Moderno opremljen kafić, sa dva velika plazma televizora gde možete gledati kako prijatelje ili svoju decu na terenu ili pratiti aktuelna sportska dešavanja. Besplatan WI-Fi za naše posetioce.

Specijalan popust firmama za avansno plaćanje na mesečnom nivou. Ekipe koje igraju više puta nedeljno imaju pravo na popust uz dogovor.


Škola fudbala ‘’Šampioni’’

Osim terena za iznajmljivanje u okviru našeg centra nalazi se i škola fudbala ‘’Šampioni’’ koju vode treneri koji su završili Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja. Ostatak tima za rad sa decom su trener za tehničku obuku igrača, trener za razvoj motoričkih sposobnosti, trener golmana i sportski psiholog.

Naša školica fudbala pruža mogućnost mališanima (dečacima i devojčicama) uzrasta od 4-12 godina, da u savršenim uslovima kroz druženje sa vršnjacima nauče osnove fudbalske igre. Osim fudbalskih lekcija naš cilj je da sve naše mališane – polaznike, učimo pravim životnim vrednostima, da im kroz rad, zabavu i druženje pomognemo da izgrade svoju ličnost na pravi način a i da postanu dobri fudbaleri. Naša škola ima za cilj osim učenja fudbala, da deca steknu zdrave životne i radne navike.

Treninzi su tri puta nedeljno, grupa dece je do 12 igrača. Prva nedelja gratis. Svim članovima našeg kluba na raspolaganju je sva oprema za trening: markeri, lopte, sportka oprema… Posebne svlačioce za decu.


IzdvajamoUkoliko imate pitanje u vezi ponude, rezervacije ili usluga možete nas kontaktirati putem email adrese ili preko kontakt telefona.